Кои сме ние

топ

условия

Fuel Card Distribution

Кои сме ние

  • “Фюел кард дистрибюшън” ЕООД е на пазара от 2021 година, като основаната й дейност е търговско представителство в сферата на търговията с горива.
  • Нашата цел е да предложим ефективно решение за оптимизация на разходите на нашите клиенти.
  • Към момента Компанията ни си сътрудничи с две от най-големите и утвърдени на пазара петролни компании, което ни дава конкурентно предимство от гледна точка на размера на предлаганите отстъпки и обектите за зарeждане.

ИЗБЕГНЕТЕ ПРИТЕСНЕНИЯТА ЗА ПЛАЩАНЕ ПРИ ПЪТУВАНЕ

Разкрийте тайната за ефективно управление на разходите на вашия бизнес с Fuel Card Distribution – вашият доверен партньор на пътя! Нашата карта за гориво с отложено плащане ще ви помогне да контролирате разходите на фирмата си, като ви осигури най-краткия път към успеха.

Нека пътуваме заедно и помогнем да оптимизирате пътните разходи на вашия бизнес.

управление

Fuel Card Distribution се стреми да осигури надеждни и удобни решения за управление на разходите на своите клиенти, което им помага да спестят време и усилия.

оптимизация

Предлагаме разнообразни услуги, включително мониторинг на разхода на гориво, докладване, сметки за гориво и други административни решения, които помагат на клиентите да контролират и оптимизират разходите си по гориво.

Как можем да ви помогнем

Вашите резултати са наш основен приоритет!

конкурентно предимство

Fuel Card предлага на малкия и среден бизнеси възможността за изгодно зареждане на служебния им автотранспорт в над 500 бензиностанции в цялата страна с отложено плащане до 30 дни.

партньорства

Партньори на Fuel Card Dstribution

са две от най-големите петролни компании на пазара, което прави размера на отстъпките, които предлагаме едни от най-конкурентни на пазара.

комфорт за бизнеса

Fuel Card предлага удобство и икономия за вашия бизнес, като ви позволява да контролирате разходите си за гориво и да избегнете притесненията за плащане при пътуване.