Повече за Fuel Card Distribution

Всичко необходимо за бизнеса и услугата, която предлагаме!

Невероятен дизайн

Невероятен дизайн

Изпипани до съвършенство карти за отстъпка!

Лесни за използване

Лесни за използване

Дори и децата ти ще се справят с използването.

Множество локации

Множество локации

Над 300 обекта в цялата страна, където може да бъде използвано.

Потребителски мнения

Мненията на нашите клиенти са изключително много важни за нас.

f_img
f_img

Кои сме ние?

“Фюел карт дистрибюшън ” ЕООД е млада и иновативна компания, оперираща в сферата на услугите и финансите. Основната задача пред нас е да сме гъвкави и отговарящи на всяко едно желание на нашите клиенти, във всеки един момент.

Нашата компания е изградена от екип с дългогодишен опит в работата с многобройни клиенти. Това показва, че колкото повече клиенти се доверяват на нашите услуги, толкова по-гъвкави сме и ние спрямо желанията на всеки отделен клиент!

Какво представлява нашата услуга? Това е едно иновативно решение за всеки един шофьор и всеки един собственик на автомобил. С картата която предоставяме на нашите клиенти, ние им даваме възможност да зареждат своите автомобили на повече от 300 точки в цялата страна! Кое ни прави различни? Това е опцията да зареждаш през целия месец без да заплащаш горивото и след това да заплатиш цената му без да дължиш лихви, такси и комисионни! Съвсем просто е - спираш, зареждаш, получаваш отстъпка и ще платиш до 60 дни!

Освен това, Фюел карт ти дава възможност да пазаруваш в магазините на всеки един от тези обекти, където също не плащаш веднага!

Нашата процедура по издаване на картите е улеснена и опростена, така че всяко едно физическо лице да я получи в рамките на един ден!

Според нуждите на всеки един от нашите клиенти, ние предоставяме различен лимит който винаги можем да коригираме така, че да задоволим всякакви желания на клиента!

Гъвкави сме и по отношение на заплащането на изразходваните суми-предлагаме различни варианти с цел да пестим време и средства на нашите клиенти!

За съвсем кратък период на нашите услуги се довериха повече от 20 000 клиента-бъди един от тях!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial